دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

به روزرسانی فهرست تحریمی اشخاص آمریکایی دخیل در ترور سردار سلیمانی

به روزرسانی فهرست تحریمی اشخاص آمریکایی دخیل در ترور سردار سلیمانی وزارت امور خارجه در خصوص به روز رسانی فهرست تحریمی اشخاص آمریکایی دخیل در ترور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بیانیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص به روز رسانی فهرست تحریمی اشخاص آمریکایی دخیل در ترور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان بیانیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه»، به ویژه مواد ۴ و ۵ قانون مذکور، علاوه بر تحریم مقامات ارشد دولت پیشین آمریکا نظیر دونالد ترامپ (رئیس جمهور سابق)، مایک پمپئو (وزیر امور خارجه سابق)، جان بولتن (مشاور امنیت ملی سابق)، مارک اسپر (وزیر دفاع سابق)، جینا هاسپل (رئیس سابق سازمان سیا)، کریستوفر میلر (سرپرست سابق وزارت دفاع) و استیون منوچین (وزیر سابق خزانه داری) و نیز متیو تالر (سفیر آمریکا در بغداد)، استیو فاگین (معاون پیشین سفارت آمریکا در بغداد) و راب والر (سرکنسول سابق آمریکا در اربیل عراق) که به ترتیب مورخ ۳۰ دی ماه و ۲ آبان ماه ۱۳۹۹ در فهرست تحریمی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتند، اشخاص ذیل الذکر را به دلیل ایفای نقش در جنایت تروریستی ایالات متحده آمریکا علیه سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان و ترویج تروریسم و نقض حقوق بنیادین بشر، تحت تحریم قرار می‌دهد.

اشخاص جدید در فهرست تحریمی ایران

اشخاص مورد اشاره، حسب مورد، در تصمیم‌گیری، برنامه ریزی، سازماندهی، تامین مالی، پشتیبانی، راهبری یا اجرای اقدام تروریستی فوق مشارکت داشته و یا از طریق حمایت از این جنایت ددمنشانه، تروریسم را که تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی است، ترویج نموده اند.

یادآوری می‌نماید که دولت ایالات متحده آمریکا با اقدام تروریستی خود، به نحو آشکاری تعهدات بین‌المللی در حوزه مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم به ویژه خودداری از سازماندهی اقدامات تروریستی و نیز تعهد به احترام، صیانت و حفاظت از حقوق بشر را نقض نموده و مرتکب اعمال متخلفانه بین‌المللی گردیده است.

ضمن تاکید مجدد بر مسئولیت بین‌المللی ایالات متحده آمریکا در قبال اعمال متخلفانه مورد اشاره، یادآور می‌گردد که جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین‌المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا و به منظور حفظ صلح و امنیت بین‌المللی و نیز در چارچوب عمل متقابل، تحریم‌های یادشده را علیه اشخاص فوق اعمال می‌نماید.

بدیهی است، اقدام تروریستی آمریکا، خدشه‌ای به عزم جدی و قاطع جمهوری اسلامی ایران در تداوم مسیر پرافتخار سردار شهید سلیمانی در مبارزه با تروریسم و مقابله با گروه‌های تروریستی به ویژه گروه‌های تروریستی مورد حمایت آمریکا، وارد نخواهد ساخت.

با عنایت به موارد فوق و مفاد قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه»، کلیه نهاد‌های ذیربط، اقدامات لازم را در اجرای تحریم‌های مندرج در قانون فوق معمول خواهند داشت./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار